IV.Borvacsora

Borvacsora

A borvacsora 5 fogásból áll, az ételek elkészítésénél a házi jelleg dominál, igyekszünk minél több helyi régi és új ételt bemutatni.
Az esetleges speciális igényeket (liszt érzékenység, vegetáriánus) ha előre egyeztetésre kerül, igyekszünk megoldani.

Példa menü:

Bevezető borsor:

1. Hárslevelű   száraz 2013
2. Furmint száraz 2013 (tartályos erjesztés)
3. Furmint száraz 2013 (hordós érlelés)
4. Kövérszőlő édes 2013

 

  • Fokhagyma krémleves
  • Furmint száraz 2012
  • Roston sült harcsafilé, szalonnás, kelkáposztás batyuban
  • Hárslevelű száraz 2012
  • Házi kacsamáj hab, muffinnal és öntettel
  • Tokaji Fordítás édes 2011
  • Pecsenye kacsacomb, hercegnő burgonyával, birsalma szósszal
  • Hárslevelű száraz 2011
  • Házi répa torta
  • Tokaji Aszú 6 puttonyos 2007