Rólunk írták

Borvacsora.info:

Amint megérkezünk Tokaj-Hegyalja egyik gyöngyszemébe Mádra,
már indulhatunk is a Török Pincészet “borszentélyébe”!
Rövid séta (15-20 perc) után megérkezünk a pincéhez,
ahol Török Béla tulajdonos-borász fogad bennünket…

Bővebben

Mádi Maraton:

2008.09.23. 06:00 – vörös és fehér

Másodszor rendezte meg borkóstolóját a Mádi Kör Eredetvédelmi Egyesület a Mádi Szüreti Napok keretében. Ezúttal kétnaposra bővült a program: pénteken pincetúrákon lehetett részt venni, szombat délelőtt pedig a dűlőkbe szerveztek kirándulást az egyesület tagjainak vezetésével. Két részes beszámolónk első felében ezekről az új programokról lesz szó.

Bővebben

alkoholista.blog.hu:

Bemutatkozott Budapesten a Mádi Kör. A Lánchíd Palota éttermében találkozhattak a szerencsés meghívottak a mádi termelőkkel és kiváló boraikkal. Mád a borvidék borászati központja, a legnagyobb szőlőterület tartozik hozzá egész Hegyalján. Nem hinném, hogy van még egy településünk, ahol ilyen koncentrációban lehet ennyire kiemelkedő borászatokat találni. Most még keresni sem kellett, csak asztalról asztalra járni és tartani a poharat. Szokásomhoz híven a szárazakra koncentráltam, nem panaszkodhatok, volt mire.

Bővebben

wineshack.hu:

Mondhatjuk úgy is, hogy a szokásos történet a Török pincészet meséje is. Nagyszülők is a szőlővel foglalkoztak, így gyermekként hamar érzi ennek minden előnyös, de ekkor inkább csak hátrányos oldalát. Természetesen ezek a gyermekkori behatások egyértelmű és határozott eredeményre vezetnek: megszületik a döntés, hogy soha többet szőlőt és bort. Aztán elmúlnak a gyermeki tiltakozás évei, tapasztaltabb lesz az ember és rájön, hogy a világ elől csak egyetlen helyen érezheti magát jól: a szőlőben a pincehideg bor és szóda társaságában, mint annak idején a nagyszülők és a pincében a hordók és a bor között. Így van ez egy borvidéken!

Bővebben

Falusi Turizmus

Borászat.hu

Vida Péter